diumenge, 20 de desembre de 2015

FIRA DE NADAL I DE LA JOGUINA DE SEGONA MÀ

Hola famílies,

El passat diumenge varem participar en l'organització de la fira de Nadal i de la joguina de segona mà en bon estat. Va ser un èxit!!

Les entitats del barri, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ens vam organitzar perquè la Plaça Ciutat de Figueres es convertís, una vegada més, en un lloc de trobada i de joia per a petits i grans: l'animació de les parades de venda de joguines de segona mà junt amb el taller de manualitats organitzat pels nois més grans de l'Institut Nou, van crear un gran ambient en un diumenge en què el bon temps també ens va acompanyar. La millor xocolata de la ciutat, que com sempre fan els voluntaris de l'Associació de Veïns, ens va escalfar i donar forces per la feina realitzada, que va valer molt la pena. Un gran encert l'espectacle d'animació que ens van oferir els Trambòtics, divertit, enginyós i, sobre tot, participatiu...

Com diu en Ramon, president de la nostra Associació de Veïns, són coses com aquesta les que fan que els nostres fills tinguin en el  barri una part important del relat vital de la seva infantesa. Gràcies, Ramon, per ser l'impulsor principal del Consell d'Entitats i de tot el què fem. Felicitats a tots, i especialment als alumnes de sisè curs que varen decidir que els diners recollits amb la venda de joguines fossin per la Marató en comptes de pel seu viatge de final de curs.

Queden al record les hores passades en bona companyia amb els voluntaris de totes les entitats, amb les famílies que hi vareu participar i els nens de sisè que es van fer càrrec de la parada. Ens veiem per carnestoltes!!


Ferran Ribas
President de l'AMPA

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Siusplau, al fer un comentari escriu també el teu nom i adreça de correu