dilluns, 11 de maig de 2015


X ARROSSADA AMPA DEL PLA DE GIRONA 2015  

ATENCIÓ, NOTÍCIA IMPORTANT!!!

DEGUT A LA CELEBRACIÓ D'ACTES ELECTORALS ENS HAN DENEGAT LA UTILITZACIÓ DEL PAVELLÓ DE BESCANÓ.
EN COMPTES DE CANVIAR DE DATA S'HA CANVIAT EL LLOC PER LA ZONA DE PÍCNIC DELS ÀNGELS, I EN COMPTES D'UNA BICICLETADA QUI VULGUI PODRÀ FER UNA CAMINADA MATINAL FINS AL LLOC DE TROBADA 
L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de L’Escola Pla de Girona, prepara pel proper diumenge 17 de maig de 2015, la tradicional arrossada de primavera. El LLOC S’HA CANVIAT I AQUEST ANY ÉS LA ZONA DE PICNIC DEL SANTUARI DELS ÀNGELS (LA ZONA DE PICNIC ADJACENT AL CAMP DE FUTBOL, A L’ALTRA BANDA DE LA CARRETERA)
Un entorn apropiat per poder passar un dia a l’aire lliure i dur a terme activitats de lleure. Es pot convidar qualsevol familiar dels nens de l’escola: avis, oncles, cosins, amiguets...

Cal porteu el plat per anar a recollir la ració, nosaltres ja els subministrarem per tal que les racions siguin les mateixes per a tothom. Els arrossaires seran: “Càtering Vilanova de Girona”

Els preus dels tiquets seran els següents:


Menú Adult
 -  Amanida Verda a Taula (1x4)
 -  Arrossada
 -  Botifarra a la Brasa amb Xips
6,60 €
Menú Infantil
 -  Arrossada (1/2 plat)
 -  Botifarra (80 gr.) a la Brasa amb Xips
 -  Tarrina de Gelat 70 ml.
5,30 €


Us hi esperem a tots! Cal portar les ganes de passar-ho bé i també taula, cadires, gots, plats, coberts, begudes,  etc…

Venda de tiquets: del 8 al 13 de maig,  al despatx de l’Ampa de l’escola, els dilluns i divendres de 9:15 a 11:15h, i els altres dies de 16:00 a les 17:30h.

Important: no es vendran tiquets el mateix dia de l’arrossada!

Nota: EN CAS DE PLUJA, l’arrossada es celebrarà a l’escola. Només cal mirar la porta d’entrada a l’escola per l’Avinguda LL. Pericot, si veieu la porta oberta, voldrà dir que la festa es farà a l’escola, si la porta és tancada, ens trobarem  ALS ÀNGELS


Com arribar-hi?
  • A PEU: concentració i sortida de L’ESGLÉSIA DE ST PERE DE GALLIGANTS a les 9:30 h. ÉS UNA EXCURSIÓ ADEQUADA PER MAINADA, 9 KM I 400 M DE DESNIVELL, ES POT FER EN 2-3 HORES.
  • Directament en vehicle propi.

*A partir de les 12 h començaran els jocs de cucanya per a la mainada i una guerra d’aigua. Els estris per a la batalla els facilitarà l’organització (porteu roba de recanvi).

*Seguidament es vendran números per al sorteig d’una bici, que es sortejarà acabat l’espectacle. Cada tira de 10 números costarà 2 €,  tres tires costaran 5€.

*Us animem a participar al tradicional concurs de coques. Un jurat triat a l’atzar entre els assistents premiarà les tres coques més ben presentades i innovadores.

*A les 13.45 h els cuiners començaran a repartir el dinar. Havent dinat, l’Ampa convidarà a tots els assistents a grana de capellà i moscatell.

*Al llarg de la tarda s’organitzarà un Concurs de Dibuix, qui vulgui participar cal que porti llapis de colors i/o retoladors, però no cal portar paper. Tots els participants tindran un petit obsequi.Els pares de 5è SERVIRÀN CAFÈ per recaptar diners pel viatge de fi de curs.


PARES I MARES, CAL QUE AL LLARG DEL DIA VIGILEU ELS VOSTRES FILLS PER TAL D’EVITAR PETITS ACCIDENTS I DESPERFECTES A L’ENTORN.
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Siusplau, al fer un comentari escriu també el teu nom i adreça de correu