dimarts, 19 de maig de 2015

L'assaig


Benvolguts pares i mares;

M'adreço a vosaltres com a guionista, director i productor de la pel·lícula "L'assaig", però també com a pare de dos alumnes en edat escolar a Girona.

Tots sabem que els superpoders que se'ns atribueixen per a multiplicar-nos i ser uns "bons pares i mares" sovint ens poden passar factura en les nostres relacions de parella.

Aquest és l'origen de "L'assaig", una comèdia dramàtica que es va rodar a Girona l'any passat i que es preestrena el proper 11 de juny. Aquí podeu veure el tràiler, i si hi navegueu, tenir més informació de la pel·lícula.

Si em poso en contacte amb vosaltres i escric aquest mail és per un doble motiu; primer, informar-vos de l'existència de la pel·lícula i de la preestrena que farem l'11 de juny. Fet. Però també per demanar-vos ajuda.

L'apocalíptica situació del cinema a casa nostra fa que ens veiem obligats a distribuir la pel·lícula nosaltres mateixos. I lògicament, per a distribuir la pel·lícula fan falta diners per còpies, publicitat, etc... Hem engegat una campanya de verkami per assolir els 7.000€ que necessitem perquè la pel·lícula pugui fer camí.

En concret, hi ha una recompensa especialment pensada per a vosaltres:

Si feu clic aquí estareu fent una aportació de 25€, a canvi de:

2 invitacions a la preestrena de la pel·lícula, el dia 11 de juny, 20:30h., Cinema Truffaut
+ 12€ de descompte (2x1 ó 50% de descompte) a la Sala La Planeta per la temporada d'hivern 2016 ò el dvd de la pel·lícula
+ la nostra gratitud i sortir a la web de la pel·lícula com a mecenes.

En resum, dues bones ocasions per sortir i disfrutar com a parella, que de tant en tant és molt saludable... A més, estareu contribuint a una bona causa, la difusió del cinema en català, que prou maltractat està.

I jo us ho agraïré molt. Tan sols us demano que si teniu previst venir i per tant, aportar, ho feu quan abans millor. Ens veiem aviat.

Lluís Baulida
info@erasmusfilms.com
C/Eiximenis, 18, 2n3a
17001 Girona
www.erasmusfilms.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Siusplau, al fer un comentari escriu també el teu nom i adreça de correu