dilluns, 20 d’abril de 2015

Programa crèxer en família

Quants cops, com a pares i mares, ens hem preguntat si som els únics que ens sentim insegurs? Si hi ha altres maneres d'educar? O quines actituds són les que poden afavorir la resolució de conflictes amb els fills i filles?

El Departament de Benestar social i Família de la Generalitat de Catalunya ofereix un un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors. Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d'intercanvi d'experiències entre pares i mares amb fills i filles d'edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho.Les dates del cicle seran els dimarts:

* 21 i 28 d'abril
*  5, 12 i 26 de maig
*  2 de juny


L'horari serà de les 18h a les 20h a l'Hotel d'Entitats de Girona, carrer La Rutlla 20-22, a la planta baixa


És necessària la confirmació de l'assistència, per tal de poder desenvolupar les diferents sessions. Ho podeu fer fins el mateix dia d'inici del curs, el 21 d'abril del 2015, Inscripció aquíCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Siusplau, al fer un comentari escriu també el teu nom i adreça de correu